Sim Only abonnement

Een mobiel abonnement zonder toestel is een Sim Only abonnement. Met dit abonnement kun je bellen, smsen en internetten in combinatie met elke telefoon die je maar wilt. Dat kan je huidige telefoon zijn, je oude telefoon of een nieuwe telefoon die je los koopt. Een Sim Only abonnement moet passen bij je belgedrag en scherp zijn in de prijs. Daarom laten we dagelijks de nieuwste aanbiedingen zien op deze website.

 

 

Bliep is de beste prepaid deal. Je belt al voor 5 cent per minuut, sms’t al voor 5 cent per bericht, internet al voor 25 cent (10Mb) of 50 cent (67Mb) per dag, bepaalt zelf wanneer internet aan of uit staat, tegoed wordt voor altijd behouden zolang er iedere 6 maanden wordt opwaardeert, beltegoed delen met wie even krap zit en waardeert automatisch op als je dat makkelijker vindt.

De beste Sim Only

Om de voor jou beste Sim Only deal te vinden, is het verstandig om even terug te kijken naar je telefoonrekeningen van de afgelopen maanden. We zoeken dan niet specifiek naar wat je betaald hebt, maar wat je verbruikt. Want zo kun je bovenstaande vergelijker optimaal instellen en de voor jou beste Sim Only vinden. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een provider en abonnement, krijg je een contract thuisgestuurd. Deze moet je ondertekenen en weer terugsturen. Hierna krijg je zsm je nieuwe Sim kaart, zodat je snel gebruik kunt maken van je nieuwe abonnement. In de meeste gevallen zegt de nieuwe provider je huidige contract op, in ieder geval wanneer je abonnement op korte termijn afloopt of per maand verlengd wordt.

De meeste mensen in Nederland die een toestel kiezen bij hun telefoon abonnement hebben een contractsduur van 2 jaar. Zit je nog in deze periode dan is het verstandiger om het abonnement te blijven gebruiken. Zodat je niet met dubbele kosten komt te zitten. Het beste kun je de einddatum bekijken door in te loggen bij je huidige provider. In de mijn omgeving staat vaak de einddatum van je contract. Ook kun je even terugkijken naar de datum waarop je je eerst rekening hebt ontvangen. Ligt dat 2 jaar in het verleden dan kun je vrij overschakelen naar een andere provider. Mogelijk heb je nog wel een korte opzegtermijn van een maand.

Gebruikte telefoon kopen

Ook kunt u ervoor kiezen om een gebruikt toestel te kopen en een Sim Only abonnement af te sluiten. Een betrouwbare partner hierin is Refurbished.nl is de Refurbished webwinkel van Nederland
. De steeds betere specificaties en toenemende degelijkheid zorgen ervoor dat telefoons vaak nog wel 4 jaar prima meegaan. U kunt hier een gebruikte telefoon kopen met garantie.
is aangesloten bij het betrouwbare Webshop Keurmerk en levert alle toestellen simlockvrij, met 6 maanden garantie en niet goed geld terug. Dit alles voor de best mogelijke prijs.
Nieuwe toestelen zijn het voordeligste te kopen bij Gsmsale

Gsmsale is al 8 jaar dé specialist op het gebied van telecom en officieel verkooppunt van alle telefoon netwerken. Zij garanderen de goedkoopste in Nederland te zijn met de scherpste prijzen en een uitstekende service.
Zo bieden zij smartphones aan tegen een voordelige prijs en alle toestellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ergens anders een goedkoper abonnement? Dan wordt de prijs aangepast!

Meer over Sim Only

Wat is Sim Only?